Henrik Tingwall
10 mars, 2022

Uppehåll 10-13 mars tennisskolan/vissa abonnemang

Nu till helgen från och med torsdag den 10 mars till och med söndag 13 mars är all ordinarie träning i tennisskolan inställd. Detta då klubben är medarrangörer till regionsmästerskapen som går av stapeln under helgen. Alla elever i tennisskolan, både barn och vuxna kommer ha haft lika många träningstillfällen i slutet på terminen trots att vissa datum går bort under en termin, dvs alla har alltid 16 stycken tillfällen totalt under en termin. Detta trots att det ibland är uppehåll på grund av olika anledningar såsom lov, tävlingar osv.

Här kan du se schema för vilka dagar tennisskolan pågår under vårterminen: https://www.sigtunatennis.se/Tennisskolan/vilkadagarpagartennisskolanvt-22/

Det innebär även att samtliga kvälls och alla helg abonnemang är inställda under denna period 10-13 mars. Dagtids abonnemangen 10-11 mars berörs inte utan kan nyttjas som vanligt.

Vi ser fram emot tävlingen och önskar alla klubbens spelare stort lycka till! Vi håller cafeterian öppen under hela helgen så kom gärna förbi och ta en fika ,titta på sevärd tennis och heja fram klubbens alla spelare😊

Det finns som vanligt möjlighet att på fredag morgon anmäla sig till ”sign in” träning för vuxna, antingen kl 7.00-8.00 eller kl 8.00-9.00. Anmälan görs på matchi.se under fliken aktiviteter. Det finns platser kvar.

Hälsningar,

Sigtuna tennisklubb

Sigtuna Tennisklubb

John Åkerlunds väg 10B
193 31 Sigtuna
+46 (0) 705 925 205
kansliet@sigtunatennis.se
Follow us on:
© 2024 Sigtuna Tennisklubb | #MadeInSigtuna
crossmenu