Henrik Tingwall
19 mars, 2022

Nyhetsbrev Mars 2022

Som vanligt flyger tiden fram, vi har en härlig tid framför oss, isen och snön som legat som ett täcke på våra grusbanor hela vintern har nästan helt smält bort och vi kan alla känna att våren är på gång.

Vi har kommit en bra bit in i vårterminen och det är fantastiskt kul att se vilket stort tennisintresse som finns i klubben. Tennisskolan går för högtryck alla veckans dagar. Vår nye tränare Sebastian har kommit in i verksamheten på ett mycket positivt sätt och bidrar tillsammans med övriga tränarteamet till att skapa roliga och utvecklande träningspass för alla olika åldrar i tennisskolan.

Under sportlovet hade vi som vanligt läger för både barn och vuxna och under den gångna helgen stod vi tillsammans med Svenska Tennisförbundet Mitt som arrangörer för Regionsmästerskapen för juniorer.

Väldigt roligt att restriktionerna släpptes och att vi nu äntligen fick genomföra mästerskapen som annars har ställts in de senaste två åren på grund av pandemin. Det blev ett trevligt arrangemang med massvis med sevärda matcher, mycket publik, cafeteria och bra stämning på läktaren. Alla matcher livestreamades på www.sporteye.se som är en av klubbens partners, vilket alltid är väldigt uppskattat bland deltagarna, föräldrar, mor- & farföräldrar m.m.

Jag vill rikta ett stort tack till alla juniorer och föräldrar som hjälpte till med att hålla cafeterian bemannad under tävlingen.

Det blev en hel del fina framgångar för våra duktiga juniorer som ni kan se och läsa mer om på klubbens instagram.

Mycket är också på gång närmaste tiden. Vi hoppas snart kunna lansera klubbens nya hemsida som förhoppningsvis ska upplevas modernare och mer användarvänlig.

Snart är det också dags för påsklov och då kommer vi givetvis anordna påsklovstennis för både barn och vuxna. Det går redan nu att anmäla sig till våra aktiviteter på påsklovet. Barn/ungdomar 7 - 15 år erbjuds påsklovsläger måndag 11 april - torsdag 14 april kl. 15.00-17.00 varje dag.

Anmälangörs via vår hemsida www.sigtunatennis.se alternativt direkt på matchi.se under fliken kurser.

För vuxna under påsklovet kommer vi fortsätta testa att erbjuda ”sign in träning” 11 - 13 april, samt 19 - 20 april. Vi hoppas och tror att detta upplägg ska passa många vuxna som kan välja att endast anmäla sig till ett pass eller flera pass. Det fungerar som så att ni går in på matchi.se och söker fram ”anläggning” Sigtuna TK. Under fliken aktiviteter ligger alla olika sign in pass som det går att anmäla sig till. Ni anmäler er och betalar online och det går att avboka och få pengarna tillbaks upp till 6 timmar i förväg.

Missa inte heller chansen och prova anmäla er till sign in träning på fredagarna mellan kl. 7 - 8 eller kl. 8 - 9. Dessa pass hittar ni också under fliken aktiviteter på matchi.se.

Vi ser också fram emot att dra igång omgång 2 av gruppspelet som preliminärt startar måndag den 4 april. Är du intresserad av att vara med i gruppspelet och spela nivåindelade, roliga, och utvecklande matcher mot andra och på så sätt träffa nya spelkompisar? Gör en intresseanmälan på matchi.se under fliken kurser där du hittar anmälan för gruppspel/matchspel. Här nedan finns även länk med mer info: Vi återkommer till dig så fort vi kan erbjuda en plats.

https://www.matchi.se/forms/pd0gnuEl6rqyCxgMOXzK Det går också bra att maila intresseanmälan till :robert.wallin@sigtunatennis.se

Ni som redan idag är med i gruppspelet behöver inte anmäla er på nytt utan är alltid automatiskt med till varje ny omgång av gruppspelet.

Någon gång efter påsk hoppas vi också att vädret ska vara så pass bra att vi ska kunna göra iordning våra grusbanor för utesäsongen.

Till sist vill jag passa på att tacka klubbens alla partners som alla stöttar klubben på olika sätt - STORT TACK! Om du eller någon du känner är intresserad av att bli partner till Sigtuna tennis och vår breda barn/ungdoms- och vuxenverksamhet är du varmt välkommen att kontakta mig: robert.wallin@sigtunatennis.se. Vi har flera olika partnererbjudanden och skräddarsyr gärna lösningar.

Våra partners som vi är stolta att samarbeta med idag är;

Thai Fong * Erlinghundra * Norra Redovisningshuset * Confer AB * Beveled Edge * Länsförsäkringar Fastighetsförmedling * Restaurang Cicciotto * Better Meal Sushi & Poke * A&T Trädgård * Restaurang Prik * Lerica Redovisning Konsult AB * Wilaw * Sigtuna Vårdcentral * Damando * Oljibe * LS Kontor * Frisyr i Märsta AB * Elmontörerna Elmab AB

Vill önska er alla en trevlig helg! Vi ses i hallen:)

Robert Wallin

Klubbchef

Sigtuna Tennisklubb

John Åkerlunds väg 10B
193 31 Sigtuna
+46 (0) 705 925 205
kansliet@sigtunatennis.se
Follow us on:
© 2024 Sigtuna Tennisklubb | #MadeInSigtuna
crossmenu