Robert Wallin
17 april, 2022

Påsklovs aktiviteter 2022 + info utebanorna

Nästa vecka är det påsklov och då gör all ordinarie träning i tennisskolan uppehåll, från och med måndag 11 april till och med onsdag 20 april. Samtliga abonnemang löper dock på som vanligt under perioden.

Under påsklovet arrangeras läger för barn/ungdomar och olika möjligheter till ”sign in” träningspass för vuxna kvällstid. Vi hoppas så många som möjligt vill vara med. Vi ser fram emot en riktigt bra och rolig träningsvecka tillsammans😊

Ni anmäler er till våra olika aktiviteter på vår MATCHI-sida:

Mer information om de olika aktiviteterna på påsklovet hittar du även på vår hemsida www.sigtunatennis.se

Vi håller också tummarna för att det framöver ska bli lite varmare väder så att arbetet med att göra iordning våra grusbanor ska kunna påbörjas. Vi siktar på att kunna öppna upp uteanläggningen någon gång under andra halvan av april. Vi återkommer närmare om det.

En glädjande nyhet som vi redan nu vill berätta om är att klubben tagit beslut om att fräscha upp området runt grusbanorna. Ett arbete kommer påbörjas med att sätta mark sten vid ingången till banorna, samt inköp av nya möbler. Dessutom kommer en mindre trä läktare byggas utanför bana 3. Förhoppningen är att projektet kommer bidra till ännu mer ökad trivsel och socialt häng i och runtomkring vår fina uteanläggning:)

Glad påsk allihopa!

Hälsningar

Sigtuna tennisklubb

Sigtuna Tennisklubb

John Åkerlunds väg 10B
193 31 Sigtuna
+46 (0) 705 925 205
kansliet@sigtunatennis.se
Follow us on:
© 2024 Sigtuna Tennisklubb | #MadeInSigtuna
crossmenu