Robert Wallin
1 juni, 2022

Vårterminen 2022 börjar lida mot sitt slut

Nu är det vår på riktigt, solen värmer och flera av er har redan börjat spela på våra fina utomhusbanor. Arbete pågår för fullt med att göra uteanläggningen ännu trevligare för alla. Den nya läktaren kan vi redan konstatera har blivit en trevlig samlingspunkt. Nästa vecka kommer stenplattor läggas i gången där man går in till banorna. Nya möbler kommer köpas in. Vi ber alla om överseende med de eventuella olägenheter markarbetet kan medföra under några dagar. I entrén till hallen inomhus har belysningen bytts ut till en ljusare ledpanel i taket. Det kommer framförallt ge effekt under den mörka årstiden😊

Inom kort kommer även vår nya hemsida sjösättas, håll utkik efter den. www.sigtunatennis.se

Passa på att skaffa sommarkortet 2022 så kan du spela riktigt mycket tennis i sommar.

Anmälningarna har också börjat strömma in till sommarens alla läger för barn/ungdomar. Alla som är i åldern 7 - 15 år är välkomna att anmäla sig.

Under vecka 24 kommer vi i år igen att anordna vår populära sommar/intensiv kurs för vuxna på grusbanorna. Mer info om upplägg och hur du anmäler dig till detta kommer inom kort.

Du anmäler dig till alla våra aktiviteter och kurser via vår MATCHI-sida https://www.matchi.se/facilities/sigtunatennis

Vårterminen i tennisskolan inomhus börjar lida mot sitt slut. Det är träning som vanligt utan uppehåll i tennisskolan fram till och med terminens sista dag, söndag 29 maj.

Här kommer lite viktig info om tennisskolan inför höstterminen 2022. Vi ber er alla att ta del av det;

Vi hoppas att du trivts och vill fortsätta träna tennis med oss när nya terminen startar hösten 2022. Om du inte vill fortsätta krävs skriftlig avanmälan till utbildning@sigtunatennis.se senast den 1 juni . Vid avanmälan efter 1 juni tar vi ut en administrativ avgift på 500 kr. Detta eftersom vi har högt tryck i verksamheten och många som vill börja spela tennis hos oss.

Alla ni som går i tennisskolan idag är automatiskt med när nya terminen startar hösten 2022 om ingen skriftlig avanmälan görs senast 1 juni på mail till utbildning@sigtunatennis.se.

Alla ni som är anmälda och står i kö till att få plats i tennisskolan behöver heller inte göra någonting, ni står kvar i kön och vi meddelar er vartefter vi kan erbjuda plats. Om ni inte vill behålla er plats i kön är vi tacksamma för att ni meddelar oss detta på mail: utbildning@sigtunatennis.se

Om du eller make/maka/barn vill börja spela tennis i tennisskolan så anmäler ni er via hemsidan www.sigtunatennis.se eller direkt via matchi.se under fliken kurser.

Följande kurser finns i tennisskolan att anmäla sig till hösten 2022:

· Vuxentennis

· Juniortennis 8 - 18 år

· Minitennis 5 - 9 år (Kommer från och med hösten vara indelad i olika nivåer baserat på barnens tennisfärdigheter och sociala utveckling)

För att kunna fortsätta utveckla vår tennisverksamhet med bibehållen god kvalité har styrelsen beslutat om en prisjustering i vuxentennisen. Från 2 600 kr/ termin till 2 950 kr/termin från och med höstterminen 2022. Alla våra priser för de olika kurserna hittar ni här: https://www.matchi.se/facilities/sigtunatennis

Till sist vill vi tacka alla deltagare och tränare för goda insatser på banan under terminen med mycket energi och glädje och ser fram emot att få se er alla till höstterminens träning. Höstterminen i tennisskolan startar lördagen den 20 augusti.

Har ni frågor om tennisskolan? Maila: utbildning@sigtunatennis.se

Hälsningar

Robert Wallin

Klubbchef

Sigtuna tennisklubb

Sigtuna Tennisklubb

John Åkerlunds väg 10B
193 31 Sigtuna
+46 (0) 705 925 205
kansliet@sigtunatennis.se
Follow us on:
© 2024 Sigtuna Tennisklubb | #MadeInSigtuna
crossmenu