Robert Gosa
9 augusti, 2022

Varmt välkommen till höstterminen 2022

Hoppas ni haft en avkopplande sommar med mycket tennis. Vi hälsar er alla välkomna till en ny spännande termin med oss😊

En nyhet inför denna termin är att vi har målat midilinjer på alla våra inomhusbanor för att skapa förutsättningar till en ännu bättre anpassad verksamhet för våra yngre elever.

Tennisskolan startar igång lördagen den 20 augusti. Alla ni som var med förra terminen är automatiskt med i tennisskolan nu när den nya terminen startar.

Det är högt tryck i tennisskolan, många som vill vara med och planering av schema pågår för fullt och vi jobbar hårt på att få till ett så bra schema som möjligt

Träningsschemat för hösten kommer skickas via e-post till samtliga deltagare som fått plats under nästa vecka. Alla träningstillfällen för terminen i tennisskolan kommer ni inom kort hitta på vår hemsida https://www.sigtunatennis.se/kalendrar/

Nya anmälningar, exempelvis till juniortennisen görs via hemsidan www.sigtunatennis.se eller direkt via https://www.matchi.se/facilities/sigtunatennis under fliken kurser. Vi har kurser för barn/ungdomar/vuxna.

Har du redan gjort anmälan till tennisskolan behöver du inte göra någonting. Skulle det vara så att du inte får någon plats till denna termin så står du kvar i kön och vi meddelar er vartefter vi kan erbjuda en plats.

Kontakta ansvarig tränare om ni har frågor rörande tennisskolan.

Ansvarig tränare vuxentennis, juniortennis: svante.backman@sigtunatennis.se

Ansvarig tränare minitennis, barn under 10 år: sebastian.loof@sigtunatennis.se

Sigtuna Tennisklubb

John Åkerlunds väg 10B
193 31 Sigtuna
+46 (0) 705 925 205
kansliet@sigtunatennis.se
Follow us on:
© 2024 Sigtuna Tennisklubb | #MadeInSigtuna
crossmenu