Robert Gosa
19 augusti, 2022

Terminen startar imorgon

Imorgon startar tennisskolan igång igen. Först ut är våra yngsta deltagare i minitennisen. Det kommer finnas möjlighet att köpa barnracketar till förmånliga priser i vår medlemsshop i samband med starten. Så kika gärna in så hjälper vi dig att hitta rätt rack till ditt barn.

Medlemshopen är under terminen öppen varje lördag mellan kl 09-00-12.00 och utöver det alltid när personal finns i hallen. Här finns ett brett utbud av tennisutrustning såsom rack, skor, bollar, lindor, dämpare m.m. Du kan även lämna in ditt rack för omsträngning. Vi samarbetar med två av världens största tennismärken, Wilson och Babolat. Har vi inte just det du söker, rack (skostorlek) m.m finns möjlighet att beställa hem det. Vi erbjuder marknadsmässiga priser och kan matcha många nätsajter.

Genom att handla i medlemsshopen stöttar du klubben!

För frågor om shopen går det alltid bra att maila till: robert.wallin@sigtunatennis.se

Sigtuna Tennisklubb

John Åkerlunds väg 10B
193 31 Sigtuna
+46 (0) 705 925 205
kansliet@sigtunatennis.se
Follow us on:
© 2024 Sigtuna Tennisklubb | #MadeInSigtuna
crossmenu