Robert Gosa
20 augusti, 2022

Intresseanmälan gruppspel/seriespel 2022/23

Sigtuna tennisklubbs vuxengruppspel är ett nivåindelat gruppspel/seriespel som är öppet att vara med i för alla medlemmar från 16 år och uppåt i klubben. Varje grupp består av 6-8 spelare som alla möter alla i 50 minuters matcher och när alla matcher är spelade flyttas två spelare upp en division och två flyttas ner.

Vem kan vara med? Alla som vill träna på att spela matchspel och möta nya spelkompisar. Spelnivån varierar så klart hos alla deltagare, vi har de som tränat 1-2 terminer till de som spelat länge. Går man på vuxenträning i tennisskolan är matchspel ytterligare ett sätt att utveckla sitt tennisspel. Man träffar dessutom nya personer i klubben som man kan träna med utanför den schemalagda träningen.

Så fort vi får något avhopp och har en plats ledig på din nivå kontaktas du och erbjuds plats.

Att vara med i gruppspelet/seriespelet kostar 1750 kr/termin.

Läs mer om gruppspelet och anmäl dig till väntelistan för gruppspel/seriespel via vår hemsida: https://www.sigtunatennis.se/att-tavla/#id-gruppspel

Välkomna med er intresseanmälan!

Sigtuna Tennisklubb

John Åkerlunds väg 10B
193 31 Sigtuna
+46 (0) 705 925 205
kansliet@sigtunatennis.se
Follow us on:
© 2024 Sigtuna Tennisklubb | #MadeInSigtuna
crossmenu