Robert Wallin
9 september, 2022

Nyhetsbrev september 2022

Höstterminen har startat och verksamheten är i full gång på alla fronter med juniortennisen, vuxentennisen, minitennis, gruppspel, abonnemang och strötidsspelande. Snart drar även seriespelet igång för våra junior och seniorlag i svenska tennisligan.

Lite diverse information om höstterminen;

Shopen

Vi är tacksamma för alla medlemmar som stöttar klubben genom att handla i shopen.

Efter ett par tuffa år då det har varit svårt med leveranser är vi nu glada att medlemsshopen återigen är välfyllt med ett stort sortiment av rack, skor, bollar och senor från Wilson och Babolat.

Med vår expertis hjälper vi dig att hitta rätt utrustning både vad gäller rack, skor och omsträngning av racket. Vi har många tennissenor att välja mellan!  Numera säljer vi också skor från Wilson av högsta kvalitet. Saknar du någonting i shopen, hjälper vi gärna till att beställa hem det till dig!

Frågor om shopen: Maila eller ring robert.wallin@sigtunatennis.se mobil: 073-385 00 22

Några viktiga datum för höstterminen

  • Under höstlovet vecka 44 är all träning i tennisskolan inställd från och med måndagen den 31 oktober till och med söndagen den 6 november.
  • Höstterminens sista träningsdag i tennisskolan är fredagen den 16 december.

Vill du anmäla dig till kölistan till någon av våra kurser i tennisskolan så går det bra att göra det via vår hemsida https://www.sigtunatennis.se/tennisskolan/ alternativt direkt på klubbens sida på matchi.se under fliken kurser. När vi har en plats ledig kommer vi höra av oss till dig.

Har du redan gjort anmälan till tennisskolan men ännu inte blivit erbjuden någon plats behöver du inte göra någonting. Du står kvar i kön och vi kontaktar de som står i kön vartefter vi kan erbjuda plats.

Hyra skåp i tennishallen

Önskar du ha ett eget skåp i tennishallen för att förvara dina eller familjens gemensamma tennisutrustning? Eller kanske kunna låsa in dina kläder när du är på banan och spelar?

Då kan du som medlem hyra ett eget skåp i hallen och alltid ha tillgång till ett säkert förvaringsutrymme.

Vill du beställa ett skåp mailar du till; kansliet@sigtunatennis.se

Avgiften för skåphyra består av en engångsavgift på 200 kr (två nyckelkort ingår) samt årshyra 350 kr.

Gruppspelet

Gruppspelet är igång och är man intresserad av att vara med kan man antingen skicka ett mail till robert.wallin@sigtunatennis.se eller anmäla sig via matchi.se under fliken kurser. Ni som redan anmält er men ännu inte blivit kontaktade och erbjudna en plats i gruppspelet står kvar på väntelistan och kontaktas så fort plats blir ledig.

Läs mer om gruppspelet på vår hemsida; https://www.sigtunatennis.se/att-tavla/#id-gruppspel

Abonnemang

Är du intresserad av ett abonnemang för dig, familjen eller kanske ditt företag? Hör av dig till robert.wallin@sigtunatennis.se eller skicka intresseanmälan genom att fylla i formulär på matchi.se under fliken kurser.

Grusbanorna

Vi rör oss snabbt mot hösten, men än finns det dagar då det är bra väder och det är skönt att spela utomhus. Utomhusanläggningen är öppen till och med 31 september.

Sigtuna Damando Cup 2022

På höstlovet 31 oktober - 6 november kommer vi i år att arrangera tävlingen Sigtuna Damando Cup med många olika klasser för både juniorer och seniorer med motionsklasser. Vi hoppas få se många Sigtuna spelare i farten i vår egen hemmatävling😊

Gör din anmälan redan idag via: https://svtf.tournamentsoftware.com/

Du behöver en licens som ni kostnadsfritt tecknar här: https://www.tennis.se/tavlingar/att-tavla/borja-tavla/

Sista anmälningsdag: 16 oktober

Klubbmästerskapen

Boka redan nu in datumen 17 - 20 december i kalendern då årets klubbmästerskap kommer gå av stapeln! Vi återkommer med mer info kring detta.

Belysning på banorna

Sen vill vi även vädja till våra medlemmar att alltid vara noggranna med att släcka banorna efter spel om ingen kommer efter. Banorna släcks genom att vrida av en av strömbrytarna på väggen till ”nollan”. Detta med anledning av den rådande situationen på elmarknaden, men även för att våra lysrör ska hålla längre. 

Stort tack till alla våra partners som stöttar föreningen och vår breda barn/ungdomsverksamhet:

Thai Fong, Erlinghundra AB,  Lerica redovisning konsult, Damando, Sigtuna vårdcentral, Norra redovisningshuset, LS kontor AB, Better meal, Restaurang Prick, Oljibe, Wilaw AB, Restaurang Cicciotto, Länsförsäkringar fastighetsförmedling Sigtuna- Märsta, AT Trädgård, Frisyr i Märsta, El montörerna AB, Ärlinghundra fastighets AB, Ett Brasserie Sigtuna.

Önskar er allihopa en riktigt härlig termin med massor av tennis:) Trevlig helg!

Med vänliga hälsningar,

Robert Wallin

Klubbchef

Sigtuna tennisklubb

Sigtuna Tennisklubb

John Åkerlunds väg 10B
193 31 Sigtuna
+46 (0) 705 925 205
kansliet@sigtunatennis.se
Follow us on:
© 2024 Sigtuna Tennisklubb | #MadeInSigtuna
crossmenu