Robert Wallin
30 november, 2022

Information terminsslut höstterminen

Tennisskolan

Höstterminens sista träningsdag i tennisskolan är fredagen den 16 december. Vårterminen 2023 startar lördag den 7 januari. Till vårterminen behåller du din tid och plats, om du inte hört annat från oss. Avser man fortsätta behöver man således inte göra något.

Eventuell avanmälan i tennisskolan inför VT-23 behövs göras senast 1 december, via epost: utbildning@sigtunatennis.se

Muntlig avanmälan godkänns inte! Vid utebliven avanmälan debiteras 500 kr.

Alla ni som är anmälda och står i kö till att få plats i tennisskolan behöver inte göra någonting. Ni står kvar i kön och vi meddelar er vartefter vi kan erbjuda plats.

Är du eller ditt barn intresserad av att börja spela tennis så anmäler ni er via hemsidan www.sigtunatennis.se eller direkt via matchi.se under fliken kurser. Det går att anmäla sig till vuxentennis, juniortennis, eller minitennis. Minitennisen är nivåindelad och vi tar emot barn från 5-9 år.

Frågor om tennisskolan? Maila: utbildning@sigtunatennis.se

Abonnemang/kontrakt

Alla abonnemangstider under vårterminen 2023 löper på varje vecka from 1 Januari- 11 Juni bortsett från ett par veckor då vi anordnar tävlingar i klubben. Mer information med vilka specifika datum detta gäller kommer i god tid mailas ut till samtliga abonnemangsinnehavare.

Om du är intresserad av en fast abonnemangstid för dig eller ditt företag dagtid så hör av dig till robert.wallin@sigtunatennis.se. Vi har även ett fåtal kvällstider lediga.

Friskvårdssbidraget passar utmärkt att utnyttja för tennis.

Gruppspelet

Alla ni som är med i gruppspelet idag är automatiskt med till vårterminen som preliminärt startar upp med den första omgången måndagen den 9 Januari. Är du också intresserad av att vara med i gruppspelet och utveckla din tennis genom att spela matchspel på social motionsnivå mot olika spelpartners? Anmäl dig då via matchi.se eller maila din intresseanmälan till : robert.wallin@sigtunatennis.se

Just nu är gruppspelet fullt men vi tar hela tiden in nya spelare från väntelistan vartefter vi kan erbjuda plats.

Ni som redan anmält er via matchi.se eller mailat er intresseanmälan om gruppspelet behöver inte göra det igen utan vi har mottagit denna och ni står på väntelistan.

Privatlektioner

Är du sugen att prova på att ta en privatlektion med tränare och kanske träna lite extra på något specifikt slag eller finslipa tekniken så finns nu möjligheten att boka träning direkt online via klubbens sida på matchi.se. Du hittar passen under fliken aktiviteter. Som medlem har du rabatterat pris på privatlektioner. I priset för en privatlektion inkluderas tennisbana, tränare, bollar.  Det går att boka privatlektioner via matchi.se 14 dagar i förväg. För frågor om privatlektioner går det även bra att maila till :robert.wallin@sigtunatennis.se

Klubbmästerskapen 17-20 december

Det finns klasser för alla att anmäla sig till. Även om ni aldrig spelat match tidigare eller deltagit i gruppspelet så finns det garanterat en klass som passar er också. För de yngsta barnen kommer formatet vara poolspel där tanken är att alla barn som är sugna att testa på hur roligt det är att spela matcher ska få möjlighet att spela flera matcher.

Anmälan till samtliga klasser görs via följande länk: https://svtf.tournamentsoftware.com/tournament/8A279339-F4F1-4395-8A03-321DA2F61CF2

Ni behöver registrera er först och skapa en kostnadsfri motionslicens innan ni anmäler er till själva tävlingen.

För anmälan till mini 6-9 år (skumboll) och midi 7-10 år (orange boll) går det även bra att maila in anmälan till : robert.wallin@sigtunatennis.se

Cafeterian kommer vara öppen hela km-helgen.

Frågor? Hör av er till robert.wallin@sigtunatennis.se

Önskar alla en trevlig helg!

Hälsningar

Robert Wallin

Klubbchef

Sigtuna Tennisklubb

John Åkerlunds väg 10B
193 31 Sigtuna
+46 (0) 705 925 205
kansliet@sigtunatennis.se
Follow us on:
© 2024 Sigtuna Tennisklubb | #MadeInSigtuna
crossmenu