Robert Wallin
15 augusti, 2023

Välkommen till höstterminen 2023

Vi hoppas du haft en skön semester och härligt sommarlov! Under sommaren har alla belysningsarmaturer bytts ut för att effektivisera och skapa bättre belysning. Vi är själva väldigt nöjda och hoppas att ni alla ska märka skillnad.

 Nu är vi en bit in i augusti och ser fram emot starten av en härlig hösttermin.

Terminsstart och schema tennisskolan

Höstterminen startar med första träningsdag 19 augusti. Alla ni som var med förra terminen är automatiskt med i tennisskolan nu när den nya terminen startar.

Terminens sista vecka är vecka 50, med sista träningsdag fredag 15 december.

Schemat för höstterminen kommer senast tisdagen 15 augusti. Träningsschemat skickas ut via e-post till samtliga deltagare som fått plats i tennisskolan. Alla träningstillfällen för terminen kommer också inom kort publiceras på vår hemsida www.sigtunatennis.se och sitta på anslagstavlorna i hallen.

Vi har en stor tennisskola med ca 160 vuxna och 250 barn/ungdomar, vilket innebär en stor utmaning för oss att få till ett så bra schema som möjligt för alla, men vi gör vårt bästa för att det ska bli så bra som möjligt.

Nya anmälningar, exempelvis till juniortennisen görs via hemsidan www.sigtunatennis.se eller direkt via https://www.matchi.se/facilities/sigtunatennis under fliken kurser. Vi har kurser för alla, barn/ungdomar/vuxna/ + 65 seniorer

Har du redan gjort anmälan till tennisskolan behöver du inte göra någonting. Skulle det vara så att du inte får någon plats till denna termin så står du kvar i kön och vi meddelar er vartefter vi kan erbjuda plats.

Kontakta ansvarig tränare om ni har frågor rörande tennisskolan.

Ansvarig tränare vuxentennis, juniortennis, schemaläggning:

Svante.backman@sigtunatennis.se eller utbildning@sigtunatennis.se

Ansvarig tränare minitennis, barn under 10 år:

Sebastian.loof@sigtunatennis.se

Gruppspelet/ seriespelet

Gruppspelet startar igen nu på måndag 14 augusti och spelschemat är publicerat för alla deltagare. Är det så att du inte fått plats till den första omgången av gruppspelet så står du kvar i kön och vi kontaktar dig så fort avhopp sker och plats kan erbjudas.

Om fler vill börja kan vi starta ytterligare en division. Alla är välkomna att börja, spelnivån varierar och kan man sätta igång spelet och hålla bollen ett antal gånger över nät finns det en nivå för dig. Gruppspelet är ett perfekt sätt att ta din tennis till nästa nivå samtidigt som det är socialt trevligt att möta nya spelpartners.

Nyfiken? Läs mer och gör din anmälan via vår hemsida: https://www.sigtunatennis.se/att-tavla/#id-gruppspel

Det går även bra att maila ditt intresse till robert.wallin@sigtunatennis.se

Abonnemang/ Kontrakt (privat eller företag)

Säsongen för alla abonnemang startar igång måndagen 14 augusti. Är du intresserad av en fast speltid för dig och /eller familjen/ företaget under hösten? Läs mer och anmäl ditt intresse via klubbens sida på matchi: https://www.matchi.se/facilities/sigtunatennis

Inför säsongen finns nu ett fåtal tider kvar och först till kvarn gäller:

vardagar dagtid kl 6.00-15.00, torsdagar kl 18.00, söndagar kl 18.00-19.00, söndagar kl 19.00-20.00, söndagar kl 21-22, vardagar kl 22-23.

Det går även bra att mejla dina önskemål till robert.wallin@sigtunatennis.se.

Medlemsshopen

Inför terminsstarten har vi laddat upp ordentligt i shopen med en hel del nyheter i racketväg bland annat den splitternya wilson shift modellen som är gjord med en helt nya teknologi. Vi har dessutom fyllt på med flertalet olika senor att välja på när du lämnar in ditt racket på omsträngning

I shopen finns det mesta du behöver till din tennis;

  • Racket ( Vi matchar garanterat nätsajterna i pris)
  • Skor
  • Bollar
  • Omsträngning av racket
  • Strumpor
  • Lindor m.m
  • Testracketar

Som medlem har du möjlighet att få extra förmånliga priser och god hjälp av professionell personal när du väljer racket. Du har dessutom möjlighet att testspela ett antal olika modeller till förmånligt pris som givetvis sedan dras av vid köp av nytt racket.

När du strängar eller köper ditt racket i medlemsshopen stödjer du dels din klubb och bidrar samtidigt till att vi kan erbjuda våra egna ungdomar i klubben möjlighet till extra jobb i shopen med att stränga racketar.

Shopen är till för alla oss medlemmar och vi hoppas därför att alla vill stödja oss genom att exempelvis köpa sitt racket, stränga sitt racket, köpa bollar i shopen osv.

Shopen är alltid öppen på lördagar under terminen mellan kl 09.00-12.00 med start 19 augusti.

Utöver det går det alltid bra att komma förbi shopen när personal finns i hallen eller ta kontakt med robert.wallin@sigtunatennis.se

Privatlektioner & sign- in träningar

Vill du kanske slipa lite extra på något slag och få individuell träning? Då kommer det under terminen finnas möjligheter att boka privatlektioner. Dessa läggs numera alltid upp på vår sida på matchi.se under fliken aktiviteter. Man bokar helt enkelt en tid som passar och betalar direkt online.

Sign- in träningar kan även det komma att läggas upp direkt på matchi.se under fliken aktiviteter. Sign-in träning innebär träning 60 minuter med max 4 deltagare plus en tränare. När dessa pass läggs upp kommer vi även kommunicera detta via mejl till alla medlemmar.

För frågor om privatlektioner kontakta: robert.wallin@sigtunatennis.se

Sponsorer/samarbetspartners

På våra väggar i hallen och numera även utomhus vid våra utomhusbanor syns alla våra sponsorer/partners som alla bidrar på ett fantastiskt sätt till den fina verksamhet vi har i klubben för alla barn/ungdomar samt även vuxna och seniorer. Jag vill passa på att säga STORT TACK för ert stöd till klubben.

Till sist! Varmt välkomna till en ny härlig tennistermin med oss i Sigtuna tennisklubb😊

Sigtuna Tennisklubb

John Åkerlunds väg 10B
193 31 Sigtuna
+46 (0) 705 925 205
kansliet@sigtunatennis.se
Follow us on:
© 2024 Sigtuna Tennisklubb | #MadeInSigtuna
crossmenu