Robert Wallin
18 augusti, 2023

Racketprovardagar i samband med terminsstarten, 19-27 augusti.

I samband med starten av höstterminen kommer det finnas möjlighet att prova nya racketmodeller gratis från både Wilson och Babolat. Under perioden 19-27 augusti har vi kampanj priser med marknadens lägsta priser på flertalet nya rack i vår medlemsshop.

Att ha rätt utrustning är viktigt, allt från tennisrack till tennisskor. Sigtuna tennisklubb har många kunniga och erfarna tränare som har möjlighet att hjälpa klubbens medlemmar i den djungel som finns i utrustningsväg. Förutom racketar har vi dessutom kampanj priser på dam/herr skor. Skulle det vara så att vi inte har din storlek på hyllan så beställer vi gärna hem ett par till dig.

Är du sugen på ett nytt rack eller behöver nya skor inför säsongen? Prata gärna med din tränare som under veckan kommer ha tillgång till flertalet testracketar nere på banorna.

Förfrågningar kring shopen, mejla gärna: robert.wallin@sigtunatennis.se

Sigtuna Tennisklubb

John Åkerlunds väg 10B
193 31 Sigtuna
+46 (0) 705 925 205
kansliet@sigtunatennis.se
Follow us on:
© 2024 Sigtuna Tennisklubb | #MadeInSigtuna
crossmenu