Robert Wallin
27 oktober, 2023

Tennisskolan + abonnemang tar uppehåll under höstlovet, 30 oktober - 5 november

Nästa vecka är det höstlov och då gör all ordinarie träning i tennisskolan samt alla abonnemangstider som vanligt ett uppehåll, från och med måndag 30 oktober till och med söndag 5 november.

Under höstlovet anordnar vi Halloween Camps för barn 5-9 år och juniorer 9-15 år, samt ett Movember Camp för alla vuxna som är träningssugna. Sista anmälningsdag är nu på fredag 27 oktober. Läs mer om tider, upplägg och anmälan på: https://www.sigtunatennis.se/2023/10/10/halloween-camps-2023/

Förutom våra läger kommer tävlingen Sigtuna Damando Cup för juniorer och seniorer gå av stapeln 30 oktober-3 november. Kom gärna förbi och titta på underhållande tennis och heja fram klubbens egna spelare. Cafeterian håller öppet under hela veckan.

Den sista helgen på höstlovet, 4-5 november, kommer inte behöva nyttjas till tävlingen, vilket innebär att alla tider denna helg nu kommer frisläppas. Så passa på att boka och spela på tider som vanligtvis brukar vara uppbokade. Bokning görs som alltid https://www.matchi.se/facilities/sigtunatennis

Hoppas vi ses i hallen under höstlovet😊

Sigtuna Tennisklubb

John Åkerlunds väg 10B
193 31 Sigtuna
+46 (0) 705 925 205
kansliet@sigtunatennis.se
Follow us on:
© 2024 Sigtuna Tennisklubb | #MadeInSigtuna
crossmenu