Robert Wallin
21 november, 2023

Klubbmästerskapen 16-20 december

Nu har anmälan öppnat upp till en av årets höjdpunkter, klubbmästerskapen 16-20 december! Det finns massvis av klasser så att alla medlemmar ska kunna känna att de kan vara med, från alla barnen i minitennisen till alla seniorer och veteraner. Det finns både singel och dubbelklasser. Varför inte prova att anmäla dig ihop med någon kompis/make/maka/barn till generationsdubbel, mixdubbel, herrdubbel, eller damdubbel? Förra året blev en succè med många deltagare och en härlig stämning i hallen. I år hoppas vi ännu fler tar chansen och vill vara med och spela😊

Även om ni aldrig spelat match tidigare eller deltagit i gruppspelet så finns det garanterat en klass som passar er också. Fråga din tränare eller mejla robert.wallin@sigtunatennis.se om du är osäker vilken klass som passar dig. Vi vill att KM ska vara ett sätt att träffas, umgås och ha trevligt tillsammans genom tennisen.

Cafeterian och shopen kommer vara öppen under hela helgen med fina erbjudanden inför julafton.

För de yngsta barnen i Mini KM 5-9 år ( minitenniselever) och MIDI KM 7-10 år (elever som spelar med orange boll på lite större plan) kommer formatet vara poolspel där tanken är att alla barn som är sugna på att testa på hur roligt det är att spela matcher ska få möjlighet att prova och få spela flera matcher. Vi ser gärna att alla barnen som idag går i minitennisen anmäler sig och är med då det är ett ypperligt tillfälle till ett extra träningstillfälle och en rolig avslutning på terminen.

Dessa yngsta klasser kommer genomföras lördagen den 16 december mellan kl 09.30-12.00 ( samling på läktaren kl 09.00)

Anmälan till samtliga klasser görs via följande länk: https://svtf.tournamentsoftware.com/tournament/39B7FA99-675F-4A57-B7BC-3AFC991B988A

Man behöver skapa en kostnadsfri motionslicens innan ni anmäler er till själva tävlingen. Därefter är det bara att anmäla sig till själva tävlingen som kostar 150 kr/singelklass och 75 kr per spelare/dubbelklass. https://www.tennis.se/tavlingar/att-tavla/borja-tavla/

Har ni några frågor så tveka inte att höra av dig till : robert.wallin@sigtunatennis.se alternativt 073-385 00 22.

Hoppas vi ses på KM😊

Sigtuna Tennisklubb

John Åkerlunds väg 10B
193 31 Sigtuna
+46 (0) 705 925 205
kansliet@sigtunatennis.se
Follow us on:
© 2024 Sigtuna Tennisklubb | #MadeInSigtuna
crossmenu