Robert Wallin
30 november, 2023

Nyhetsbrev inför slutet av höstterminen

Slutet på en härlig hösttermin 2023 närmar sig. I detta utskick kan du läsa om viktiga datum i tennisskolan, info kring alla abonnemangen, anmälan till gruppspelet inför vårterminen, samt alla övriga roliga aktiviteter som är på gång såsom klubbmästerskapen och lunchtennis på fredagar.

På jullovet kommer vi även anordna våra populära Winter Camp för alla barn/ungdomar, samt New Year Camp för vuxna. Mer info om anmälan till dessa läger och datum kommer skickas ut inom kort. Håll utkik i er mejl😊

Tennisskolan

Höstterminens sista träningsdag i tennisskolan är fredagen den 15 december. Vårterminen 2024 startar lördag den 13 januari. Till vårterminen behåller du din tid och plats, om du inte hört annat från oss. Avser man fortsätta behöver man således inte göra något.

Eventuell avanmälan i tennisskolan inför VT-24 behövs göras senast 10 december, via epost: utbildning@sigtunatennis.se

Muntlig avanmälan godkänns inte! Vid utebliven avanmälan efter den 10 december debiteras 500 kr.

Alla ni som är anmälda och står i kö till att få plats i tennisskolan behöver inte göra någonting. Ni står kvar i kön och vi meddelar er vartefter vi kan erbjuda plats.

Är du eller ditt barn intresserad av att börja spela tennis så anmäler ni er via hemsidan www.sigtunatennis.se eller direkt via matchi.se under fliken kurser. Det går att anmäla sig till vuxentennis, juniortennis, eller minitennis. Minitennisen är nivåindelad och vi tar emot barn från 5-9 år.

Frågor om tennisskolan? Maila: utbildning@sigtunatennis.se

Abonnemang/kontrakt

Alla abonnemangstider under vårterminen 2024 löper på varje vecka from 1 januari- 9 juni. Uppehåll för alla kvälls och helg abonnemang 10-18 februari då vi anordnar Sigtuna Villoeco Cup. Mer information om exakt vilka abonnemang som berörs under uppehållet kommer i god tid mailas ut till samtliga abonnemangsinnehavare.

Om du är intresserad av en fast abonnemangstid för dig eller ditt företag dagtid så hör av dig till robert.wallin@sigtunatennis.se. Vi har även ett fåtal kvällstider lediga.

Friskvårdsbidraget passar utmärkt att utnyttja för tennis. Hör av er till kansliet@sigtunatennis.se så skriver vi ut kvitto. Alternativt köp ett friskvårdskort direkt på vår sida på matchi.se.

https://www.matchi.se/facilities/sigtunatennis

Gruppspelet

Alla ni som är med i gruppspelet idag är automatiskt med till vårterminen som preliminärt startar upp med den första omgången måndagen den 8 Januari. Är du också intresserad av att vara med i gruppspelet och utveckla din tennis genom att spela matchspel på social motionsnivå mot olika spelpartners på din nivå? Det finns just nu ett antal platser kvar till starten av vårterminen. Alla vuxna och äldre juniorer som har lite spelvana är välkomna att vara med.

Läs mer om gruppspelet och gör din anmälan via vår hemsida https://www.sigtunatennis.se/att-tavla/#id-gruppspel

Det går även bra att mejla din intresseanmälan till : robert.wallin@sigtunatennis.se

Ni som redan mailat er intresseanmälan om gruppspelet behöver inte göra det igen utan vi har mottagit denna och ni står på väntelistan att vara med inför vårterminen.

Lunchtennis drop-in fredagar kl 12-13

Häng med på våra fredagspass mellan kl 12-13 och få instruktionsledd träning av tränare tillsammans med max 4 andra deltagare. Då vi har möjlighet att vara flera tränare anpassar vi träningen utifrån nivån på deltagarna.

Passen bokas och betalas via MATCHI-appen under aktiviteter på Sigtuna TK, alternativt https://www.matchi.se/facilities/sigtunatennis

Privatlektioner

Är du sugen att prova på att ta en privatlektion med tränare och kanske träna lite extra på något specifikt slag eller finslipa tekniken så finns nu möjligheten att boka träning direkt online via klubbens sida på matchi.se. Du hittar passen under fliken aktiviteter. Som medlem har du rabatterat pris på privatlektioner. I priset för en privatlektion inkluderas tennisbana, tränare, bollar.  Det går att boka privatlektioner via matchi.se 14 dagar i förväg. För frågor om privatlektioner går det även bra att maila till :robert.wallin@sigtunatennis.se

Klubbmästerskapen 16-20 december

Det finns klasser för alla att anmäla sig till. Även om ni aldrig spelat match tidigare eller deltagit i gruppspelet så finns det garanterat en klass som passar er också. För de yngsta barnen kommer formatet vara poolspel där tanken är att alla barn som är sugna att testa på hur roligt det är att spela matcher ska få möjlighet att spela flera matcher.

Anmälan till samtliga klasser görs via följande länk: https://svtf.tournamentsoftware.com/tournament/39B7FA99-675F-4A57-B7BC-3AFC991B988A

Ni behöver registrera er först och skapa en kostnadsfri motionslicens innan ni anmäler er till själva tävlingen.

För anmälan till mini 5-9 år ( röd boll) och midi 7-10 år (orange boll) går det även bra att maila in anmälan till : robert.wallin@sigtunatennis.se

Frågor? Hör av er till robert.wallin@sigtunatennis.se

Bästa tennis hälsningar,

Robert Wallin

Klubbchef

Sigtuna tennisklubb

Sigtuna Tennisklubb

John Åkerlunds väg 10B
193 31 Sigtuna
+46 (0) 705 925 205
kansliet@sigtunatennis.se
Follow us on:
© 2024 Sigtuna Tennisklubb | #MadeInSigtuna
crossmenu