Robert Wallin
30 april, 2024

Köp sommarkort 2024

Vi är glada att kunna meddela att våra fina grusbanor har öppnat upp för säsongen. Med varmare temperaturer och solsken på väg till veckan, finns det ingen bättre tid att ta med familjen eller vännerna och njuta av en sommar fylld av tennis. 

För att ge er bästa möjliga förutsättningar att spela mycket tennis i sommar erbjuder vi vårt populära sommarkort. Med sommarkortet får du och familjen tillgång till spel på våra banor under hela säsongen. Dessutom är det giltigt för inomhusspel mellan 16 juni och 11 augusti. Passa på att utveckla ditt spel och njut av att vara aktiv och spela mycket tennis i sommar. Du kan enkelt köpa sommarkortet, liksom anmäla dig till våra sommarläger för barn och ungdomar mellan 6-15 år, direkt online på matchi.se: Länk till Matchi

För att fira den glädjande starten på utomhussäsongen har vår shop ett speciellt erbjudande åt dig. Just nu får du 15 % rabatt på alla skor i butiken

Det är viktigt att ha bra skor när vi spelar. Rätt tennisskor ger stabilitet och stöd åt foten under snabba rörelser och riktningsförändringar. Speciellt på grusbanor är det viktigt att använda skor med rätt sula för att inte skada banan. Slitage från fel typ av skor kan göra banan ojämn och minska dess livslängd.  

Kom ihåg att ta med en påse för att förvara dina skor när du går in i hallen för att undvika smuts och stenar som kan skada golvet. Naturligtvis spelar vi aldrig med skor och bollar inomhus som använts utomhus. Vi är rädda om våra fina banor!

Vi ser fram emot att välkomna dig till gruset och önskar dig en fantastisk tennis upplevelse i sommar, oavsett väder! 

Sigtuna Tennisklubb

John Åkerlunds väg 10B
193 31 Sigtuna
+46 (0) 705 925 205
kansliet@sigtunatennis.se
Follow us on:
© 2024 Sigtuna Tennisklubb | #MadeInSigtuna
crossmenu