Robert Wallin
6 maj, 2024

Sommarkurser vuxna

Med sommaren i antågande är det nu dags att presentera vårt breda utbud av aktiviteter och kurser som vi ordnar på vår fantastiska utomhusanläggning. Oavsett om du är en nybörjare som precis börjat utforska tennisens värld eller en erfaren spelare som söker nya utmaningar, har vi något som passar dig. Vi är övertygade om att det finns något för alla att delta i och njuta av under sommarmånaderna.

Några spännande nyheter för vuxna i år är att vi kommer köra ett läger bara för damer under vecka 30 samt en intensivkurs för nybörjare under vecka 29 och 30. Det ger dig chansen att fördjupa dina kunskaper och färdigheter, oavsett vilken nivå du befinner dig på.

Nedan ser du hela vårt utbud under sommaren för vuxna som nu är öppet för anmälan. Ta chansen att anmäla dig själv, tillsammans med vänner, familj eller varför inte locka med nya spelkamrater för att delta i sommarens tennisaktiviteter och kurser.

Intensivkurs för vuxna vecka 24 , mån-ons kl 18.00-19.30

Intensivkurs för vuxna vecka 24, mån-ons kl 19.30-21.00

Nybörjarkurs för vuxna vecka 29

Nybörjarkurs för vuxna vecka 30

Intensivkurs för damer vecka 30

Sigtuna Tennisklubb

John Åkerlunds väg 10B
193 31 Sigtuna
+46 (0) 705 925 205
kansliet@sigtunatennis.se
Follow us on:
© 2024 Sigtuna Tennisklubb | #MadeInSigtuna
crossmenu