Hallen

Den första oktober 2010 öppnade Sigtuna TK sin nya tennishall belägen på Prästängarna i Sigtuna stad.

I och med det tog Sigtuna tennisklubb ytterligare ett kliv in i framtiden. Tennisklubben äger då en anläggning som är anpassad efter dagens krav och har en kapacitet som tillgodoser det stora intresset för tennis som finns i vår omgivning. Dessutom skapas stora möjligheter till samverkan med andra idrottsklubbar i Sigtuna som är samlokaliserade i sportcentrumet på Prästängarna i Sigtuna Stad.

Tennishallen består av fyra stycken tennisplaner, två stycken omklädningsrum, bastu samt ett våningsplan mellan banorna. Under våren 2012 färdigställs ett klubbrum, en tennisshop och ett kontor på läktaren. Utöver utrymmena i vår tennishall kommer vi att kunna nyttja delar av kommunens sporthall såsom exempelvis möteslokaler, reception mm.

Uppdaterad: 05 JAN 2012 11:51 Skribent: Göran Fransson

Postadress: