Vad får jag som medlem i Sigtuna TK?

Som medlem i Sigtuna TK har du en rad förmåner. Du spelar tennis i en fantastisk anläggning som invigdes 2010 med en match med Anders Järryd. Du har 40 kr rabatt på alla timpriser du hyr.
- medlemsrabatter i tennishopen
- Inbjudningar till klubb event
- Möjlighet att ta del av erbjudanden, kurser, aktiviteter m.m
Tennishallen är öppen under alla tider som tennisskolan pågår, övriga tider är den låst
För att komma in i hallen növriga tider behövs en nyckelbricka, den kan du som medlem beställa av kansliet. Nyckelbrickan kostar 100 kr och kan efter beställning lösas ut i medlemshopen där vi även kan erbjuda dig all tennisutrustning du behöver till bra medlemspriser, bekvämt i tennishallen.

Du kan även boka en stående tid i veckan - abonnemang till ännu lägre pris än strötimmesbokning.
Medlemskap kostar 200 kr för juniorer (upp till 18 år) och 300 kr för seniorer, per år.

Hur blir jag medlem?
OBSERVERA att medlemsåret löper från 1 maj-30 april och EJ kalenderår. Avgiften faktureras senast 31 augusti varje år.

Mer info om boka tider och priser hittar du under fliken Boka tid Online.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar. Du når oss på This is a mailto link eller telefon 073-385 00 22

Välkommen som medlem till Sigtuna Tennisklubb!

Det finns inget album kopplat till denna sida.

Postadress:
Sigtuna TK - Tennis