Hoppa till sidans innehåll

Tävlingar


Att spela tävlingar är oerhört utvecklande, oavsett vilken ambition man har med sin tennis eller hur långt man kommit i sin utveckling. Det är aldrig försent eller för tidigt att börja spela om poäng.

Idag finns det massor tävlingar för alla spelare och åldrar och dessutom många olika spelformer. För de yngre spelarna är det poolspel som gäller, då får man alltid spela minst 2-3 matcher oavsett hur det går i matcherna. Där finns IF SO Tour som är en serie tävlingar som riktar sig mot spelare från 6 år och uppåt. Är man lite äldre är det ofta cup spel som gäller, dvs utslagsmatcher från första omgången. Det kan vara tufft om man får hårt motstånd redan i första matchen, men ge aldrig upp för med hårt arbete så lyckas man förr eller senare.

Klubben anordnar regelbundet olika tävlingar och rekommenderar alla som vill utveckla sin tennis att vara med på. Antingen i våra egna interna tävlingar och gruppspel eller våra större tävlingar som Sigtunacupen och Hotel Kristina cup men även att delta i andra klubbars tävlingar.

I vänstermenyn har vi samlat all tävlingsinformation för dig som är sugen på att vara med. Prata gärna med din tränare eller kontakta oss på kansliet om det är något du undrar över eller behöver hjälp med.

 

 

 

 

Till vänster hittar du länkar till våra tävlingar.

Uppdaterad: 17 MAR 2016 15:03 Skribent: Wåge Windahl

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Sigtuna TK - Tennis
John Åkerlunds väg 10B
19331 Sigtuna

Kontakt:
Tel: +46705925205
E-post: kansliet@sigtunatenn...

Se all info