Hoppa till sidans innehåll
KM 2015 Pristagare

KM Inomhus 2015 färdigspelat


KM inomhus 2015 är nu färdigspelat och det har spelats många bra och spännande matcher. Inte minst i Generationsdubbeln som var en riktigt spännade match mellan familjen Nikamo och Familjen Fageräng. Matchen spelades över tre set varav två gick tiebreak där slutligen Kalle och Jakob Nikamo stod som segrare över Magnus och Rasmus Fageräng.

Även damsingelfinalen var dramatisk där Filippa Nordberg visade på styrka och vann första set och ledde sedan stort i andra mot Christina Windahl. Men gammal är äldst skulle det visa sig, och trots två matchbollar mot sig kunde Christina resa sig och vända matchen och stod till slut som segrare. Vilken vändning!

I Herrsingel stod slaget mellan Wåge Windahl och Robert Gosa. Robert som spelat bra under hela veckan fortsatte med det även i finalen, men efter att Wåge knipit första set i tiebrek kunde han sedan spela hem även andra set.

Det var inte så många juniorer anmälda, men de som var med bjöd på desto bättre tennis. I yngsta pojkklassen fick vi njuta av väldigt bra tennis av Oliver Kohn, Linus Wahlin och Elias Ahokas. Här har vi tre killar som verkligen verkar gilla att att spela match. Och som de spelade. Vårdade bollen bra och spelade klokt allihopa.

Tack alla som var med och gjorde KM veckan till en jättefin och trevlig tennisfest.

Prisutdelning i samtliga klasser gjordes direkt efter sista matchen i söndags och ni som inte kunde vara med då kan hämta ert pris som finns i shopen i tennishallen.

 

Alla resultat och segrare hittar du här

 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:34 Skribent: Wåge Windahl

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Sigtuna TK - Tennis
John Åkerlunds väg 10B
19331 Sigtuna

Kontakt:
Tel: +46705925205
E-post: kansliet@sigtunatenn...

Se all info