Hoppa till sidans innehåll

Ute-KM 2014


Klubbmästerskapen utomhus 2014, det första ute-KM på flera år, är nu färdigspelat och det har spelats många bra matcher.

I det fina sensommarvädret, som till finalhelgen inte bara bjöd på strålande sol utan även bra spel, har vi nu genomfört KM på våra nya utebanor.

Deltagandet har inte varit lika stort som inomhus men många bra matcher har det blivit och framför allt har våra unga spelare gjort fantastiska insatser på banan.

I FS12 spelade Vendela Buchaus en tuff match med Cornelia Käck som gick till skiljeset där Vendela i år  drog det längsta strået.

Albin Tingwall och Markus Lundhagen möttes i final i PS14 och efter en mycket välspelad final vann Albin. Spelet från båda spelarna var jättebra och det syntes att båda killarna utvecklats mycket på sistone. Två andra juniorer som också gjort det bra var Robert Gosa och Joel Tingwall som mötte varandra i semifina - i Herrsingel!

Nu börjar ungdomarna ta för sig och det kommer inte vara siata gången vi ser dessa killar långt fram i turneringen. Robert var den starkare spelaren och tog sig sedan till final innan det blev stopp.

Det är jättekul att våra unga spelare tagit flera kliv i sin tennisutveckling och gör så bra matcher,de visar verkligen på bra fighting spirit och vilka som kommer vilja ta över.

Här är alla segrare i 2014 års uteKM:

Herrsingel Wåge Windahl

Herrdubbel Tobias Brännlund/Tomas Brännlund

Damsingel Christina Windahl

Damdubbel Christina Windahl/Marie Norman

Mixed Wåge Windahl/Christina Windahl

Herrdubbel 65 Alf Anselmby/Jan Eidman

PS14 Albin Tingwall

FS12 Vendela Buchaus

 

På bilden syns alla de pristagarna som var med på prisutdelningen i söndags 14/9

 

Alla resultat och matcher hittar du här 

 

 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:20 Skribent: Wåge Windahl

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Sigtuna TK - Tennis
John Åkerlunds väg 10B
19331 Sigtuna

Kontakt:
Tel: +46705925205
E-post: kansliet@sigtunatenn...

Se all info