Tennisskolan 

Sigtuna tennisklubb har tennisträning för alla åldrar från 4 år och uppåt. Vi erbjuder kurser för alla från nybörjare till de som spelat under många år men även för de som spelat som unga och vill plocka upp tennisen igen. Du är alltid välkommen att spela med oss! 
Är du intresserad att vara med i tennisskolan så kan du följa länken nedan och hitta mer information om vad vi har att erbjuda!

Minitennis 4-9 år

Välkommen till vår minitennis för yngre barn ca 4-9 år! Hos oss får barnen en rolig och lärorik introduktion till tennisens underbara värld. Vi följer Svenska Tennisförbundets spelutvecklingsplan för yngre barn, vilket garanterar en välstrukturerad träning med en kombination av taktik, teknik, och mycket rörelse på tennisbanan. Genom ett spelbaserat lärande och anpassade banor får barnen möjlighet att utforska sporten på sitt eget sätt. Anmäl ditt barn idag och låt dem upptäcka glädjen med tennis!
Anmälan
Tennisskola

Juniortennis 10-18 år

Tennisskolan är öppen för alla barn och ungdomar mellan 10-18 år som vill lära sig spela tennis. Du kan vara nybörjare eller ha mer erfarenhet och det är här du gör din anmälan, oavsett nivå. Skriv gärna i fritextfältet i anmälan om du har speciella önskemål och spelstyrka.
Anmälan

Vuxentennis

En kurs för alla vuxna som vill spela tennis i tennisskolan oavsett spelstyrka. Vi tar emot alla såväl nybörjare och ni som spelat ett tag och vill bli bättre med hjälp av tränare. Skriv gärna i fritextfältet om du har speciella önskemål och din spelstyrka.
Anmälan
Tennisskola

Privatlektioner

Om du behöver egen tid med en tränare för att utveckla din teknik eller jobba på någon specifikt som du behöver så kan du boka en av våra duktiga tränare. I priset så ingår banhyra samt bollar och varje lektion är 55 minuter. Kontakta oss för att boka in detta. 
Kontakta oss

Vårt tränarteam

Nedan presenteras våra grymma tränare!

Robert Wallin

Klubbchef

Svante Backman

Chefstränare

 Sebastian Lööf

 Ansvarig för barn under 10 

Vårt övriga tränarteam

- Johan Simonsson
- Ralf Pedersen
- Robert Gosa
- Melker Ivarsson
- Nicklas Nilsson
- Albin Tingwall
- Ebba Ivarsson
- Isabella Tönhardt
- Axel Fogelberg
- Adam Edvinsson
- Mikael Westin
- Mathilde Spiridon Calais

Sigtuna Tennisklubb

John Åkerlunds väg 10B
193 31 Sigtuna
+46 (0) 705 925 205
kansliet@sigtunatennis.se
Follow us on:
© 2024 Sigtuna Tennisklubb | #MadeInSigtuna
crossmenu